XShape - CaliVita

Go to content

XShape

XShape
90 kapsula

Dozimi:
1 kapsulë në ditë.

Përbërësit
33.3mg Vitaminë C
6.6mg Niacinë
1mg Vitaminë B6
1mcg Vitaminë B12
46.6mcg Krom
136.6 mg L-Arginine
133.2mg L-Lysine
106.6mg L-Glutamine
77mg L- Ornithine
66.6mg L-fenilalanine
50mg L-Carnitine
46.6mg Tyrosine
Formulë për humbje në peshë

Një trup i hollë, vital dhe muskulor nuk është vetëm çështje e tërheqjes. Ju gjithashtu mund t’i parandaloni problemet shëndetësore nëse arrini dhe mirëmbani peshën ideale të trupit tuaj. Në këtë çështje ju ndihmojnë kapsulat tona XShape! Gjersa 7 aminoacide në kapsulë bashkërisht mbrojnë indet muskulore, në anën tjetër L-carnitine njihet për efektet e saja në djegien e yndyrave. Kromi redukton ndjenjën e urisë; vitamina C është e nevojshme për prodhimin e kolagjenit; proteinat kontribuojnë në metabolizëm, kurse vitaminat B6 dhe B12 luajnë rol në mirëmbajtjen e një metabolizmi të shëndoshë dhe në furnizimin me energji.

Kujt i rekomandohet?
-          personave që kërkojnë ndihmë natyrale për të mbajtur dietë për dobësim përkundër ushqimit, jetës së tyre të shëndoshë dhe aktive;
-          për ta nxitur metabolizmin;
-          për ta ndryshuar mënyrën e jetës, për ta lehtësuar këtë ndryshim.

A e dini se?
A e keni ditur se obeziteti dhe sëmundjet që zhvillohen si rezultat i obezitetit shkaktojnë vdekjen e më shumë njerëzve në botë sesa kriza e urisë apo mosushqimit?
Përmbledhje:
Formula, së bashku me sasi të mjaftueshme dhe ushtrim të cilësisë, mënyrën e shëndoshë të jetës dhe dietë mund të ju ndihmojë të marrë një hollë më shumë dhe trupin më të fortë. Përbërësit kryesore aktive të XShape janë aminoacidet, të cilat i kemi plotësuar me vitamina dhe picollinate kromit.

Aminoacidet luajnë një rol thelbësor në trupin tonë. Proteinat tona janë të përbërë ekskluzivisht nga aminoacidet, por ato janë të nevojshme për sintezën e substancave të tjera, për shembull hormoneve të caktuara, si dhe; përveç kësaj ata ndihmojnë të ruajtur ekuilibrin normal acid-bazë dhe shumë funksione të tjera duke përfshirë edhe funksionet adekuate të muskujve.

Në rast të reduktimit të peshës trupore konsum amino acid i përshtatshëm është veçanërisht e rëndësishme. Joadekuate (megjithatë për fat të keq shumë në modë) dieta dhe agjërimi mund të rezultojë në zvogëlimin e trupit masiv në fillim; por shumë shpesh kjo është për shkak të humbjes së indeve të lëngshme ose të muskujve. Në mënyrë që të mos humbasin ujin dhe muskujve gjatë dietën tonë, ne kemi nevojë për lëndë ushqyese e duhur dhe futje të lëngshme, si dhe aktivitet fizik.

XShape kontribuon në adekuat furnizimin amino acid të trupit tonë, kështu që ne mund të shmangur rënien në peshë që rezulton nga humbja e muskujve. Për më tepër komponentët e tij marrin pjesë në prodhimin e substancave thelbësore në trupin tonë të cilat mund të mbështesin efektivisht reduktimin në masë trupit. Ne kemi plotësuar formulën me përbërës të tjerë aktivë si kromit, të cilat, duke promovuar efektet e insulinës të prodhuar në trup mund të ndikojnë karbohidrate, proteina dhe metabolizmin yndyrë, frenimin e mall për ëmbëlsirat duke bërë kështu. Picolinate kromit formë e përdorur në formulë është e çark organik, i cili promovon shfrytëzimin më të mirë të kromit në trup.
Vitaminat B mbështetje karbohidrate, yndyrë dhe proteina metabolizmin, ndërsa vitaminë C, nga efektet e saj të shkëlqyer antioxidant mbron qelizat tona nga efektet e dëmshme të radikaleve të lira.
XShape mund të jetë një shtesë e përsosur e një dietë të planifikuar me kujdes e kombinuar me stilin e jetës aktive gjatë së cilës ju mund të merrni më shumë hollë, trup më të fortë dhe më shumë muskulare.

KUJDES!
Formulë nuk mund të zëvendësojnë për një trup adekuat në masë të reduktimit dietë, stërvitje dhe ndryshimi i mundshëm i domosdoshëm i jetesës!
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Burimi
* Obesity and overweight - Fact sheet N°311, Updated March 2013, WHO
Back to content